5 cadouri de la Avon


Cauți cadoul perfect pentru prieten/ă, mamă sau alte persoane dragi ție? Fă-le o surpriză plăcută oferindu-le unul din următoarele produse perfecte pentru orice ocazie!

  1. Apa de parfum Viva by Fergie din categoria floral-proaspătă (ierburi aromate, lavandă, veliver) la 90 de lei. La comandarea acesteia primiți deodorantul și loțiunea de corp în valoare de 60 de lei la numai un ban fiecare!!
  2. Set-ul Mariette format din colier și cercei placați cu argint care îți pun în valoare calitățile naturale la numai 39,99 lei! (preț standard – 50 lei)
  3. Portofel Avaron de un verde exotic, simplu și elegant la 39,99 lei! (preț standard – 50 lei).  Este prevăzut cu 2 compartimente pentru bancnote, unul pentru monede, 6 spații pentru carduri și 2 compartimente suplimentare.
  4. Set colier cu 3 pandative Dainty Delights la numai 19,99 lei! (preț standard 40 lei). Setul vine ambalat într-o cutiuță neagră cu fundiță roz.
  5. Parfym Herve Legere Intrigue Homme la 105,00 lei. La comandarea acestuia primiți balsamul după ras și gelul de duș în valoare de 53,00 lei la numai un ban fiecare!

    Comandă acum la adresa de e-mail avon4iasi@yahoo.com!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s