Slip Into… Daring. 10% reducere.


Cu pași mici dar siguri se apropia de el. Simțea toate privirile asupra ei. Simțea invidia femeilor și admirația bărbaților. Zâmbi.

Acum este momentul pentru o noapte pasională, pregătită pentru cei care îndăznesc. Slip Into.. Daring este o aromă sexy, creată pentru femeia independentă care știe să-și scoată la lumină latura sexy și senzuală atunci când noaptea se lasă și îmbracă o pereche de cizme provocatoare.

De astăzi începe campania C13 în care se lansează noul parfum Slip Into… Daring.

După cum ați observat la comandarea parfumului primiți un set de bijuterii la doar 14,99 lei. O ofertă extraordinară, zic eu.

Însă cred că meriți mai mult!

Comandă acum parfumul Slip Into.. Daring de pe blog iar noi îți oferim următoarele avantaje:

1. Plătești cu 10% mai puțin pentru apa de parfum (Nu 49.99 lei ci 45,00 lei… prețul standard în revistă este de 85,00 lei)!

2.Livrare gratuită!

3. Card de fidelitate care îți va aduce la fiecare 5 comenzi un cadou de la Avon!

Fă-ți ție sau persoanei dragi cadoul perfect!

Email: avon4iasi@yahoo.com

Mai jos ai un filmuleț care poate că nu are nici o legătură, dar te induce perfect în atmosfera creată de aroma acest parfum. Enjoy!

Reclame

6 gânduri despre „Slip Into… Daring. 10% reducere.

   • Da, am avut muulte experiențe neplăcute: oja să fie veche și tare .. dar tare proastă, parfumurile să nu fie ceea ce se spune :D… bijuteriile ce par mari în poze și sunt mărite la gâtul și mâinile modelelor din reviste să fie de fapt niște chestii minuscule ce nu cântăresc nici măcar 1 gram… prețuri… prețuri enorm de mari la anumite articole ( majoritatea) .. iar distribuitorii ( cei pe care i-am întâlnit eu) te mai trag și pe sfoară 😀
    Însă eu apreciez ceea ce faci tu aici.. 😀
    Spor!

   • aaaa… și încă ceva.. de ce nu cumpăr de la Avon… prefer să iau ceva mai scump decât aceste produse ( da de firmă.. de la mama lor direct comandate) și de o adevărată calitate… decât niște chestii la câteva sute de mii care se uzează cât ai zice ”Pește” 😀 ( am avut astfel de experiențe.. cu ceasuri luate de la Avon.. care m-au ținut… o lună.. era așa.. doar de aspect..)

 1. Presupun că în unele privințe ai dreptate… Nu mi s-a întâmplat să primesc produse învechite și alterate, dar presupun că depinde și de conștiința reprezentantului care îți dă astfel de lucruri. Sincer, ceasuri nu mi-am luat nici eu pentru că a binevoit tata să îmi cumpere la un moment dat unul Elvețian de la Tissot, Flamingo se numește :D. Cred că a băgat acolo câteva salarii, dar a meritat. În schimb folosesc multe produse de îngrijire a pielii și cosmetice și mi se par foarte ok. Raportul calitate-preț tot mi se pare acceptabil. În general, părerile sunt împărțite…

 2. Pingback: Top 10 produse ale campaniei 13 | Avon4Iași

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s