…Blog


De ce dumnezeu am blestemat blogosfera cu tentativa mea de blog? Pentru că e vară. Pentru că e cald. Pentru că mă plictisesc și ca sursă de divertisment am numai „sfânta„ conexiune la internet.  Iar în momentul în care a devenit de-a dreptul obositor să verific degeaba pagina de facebook din 5 în 5 minute (pentru că toată lumea se distrează la mare cu prietenii și nimeni nu postează nimic), m-am apucat să citesc listele cu ingrediente de pe produsele din casă (dap, situația e disperată rău 😦 ). Citit e mult spus.. pentru  că abia silabiseam cuvintele alea fără să înțeleg nimic. A început să ”mă roadă ” o curiozitate morbidă așa că am decis să mă informez. Deloc surprinzător, majoritatea articolelor cu informații erau în engleză; foarte puține lucruri utile scrise pe site-uri românești. Din motivele enumerate mai sus m-am apucat să traduc… iar rezultatul l-ați văzut și voi.
Nume absurd? Articole prea scurte? Prea lungi? Inutile? Plictisitoare? Greșeli gramaticale? sau… pur și simplu nu îți place?

Plânge-te mai jos! 😀

…deoarece ”critica nu e o știință, e o artă” (Eugen Lovinescu) : )) Deci fiți artiști și totodată ajutați-mă să îmbunătățesc calitatea blogului. 🙂

Reclame
2 comentarii

2 gânduri despre „…Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s